Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruta ett

Jag är tillbaka på ruta ett varje morgon
jag måste bygga upp allt mitt
liv
varje dag




Fri vers av Ananas
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-26 22:34



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Känt så alltför många gånger i mitt liv. Men hoppas att du hittar rätt väg som kan ge dig en stabil grund och att du kommer till ruta 2 snart...
2021-03-28

  Gunwale VIP
En tuff övning som förhoppningsvis kommer att bära frukt ...
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas