Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harkrank


harkranken dansar
med sin skugga - jag nobbar
alla kurser i höst




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-27 02:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
och jag tar en svängom med hela kursprogrammet... men rullar strax ihop det för att krossa harkrankens skugga - så hen åter fritt kan förirra sig ut mot solen?!
2019-08-30

  lodjuret/seglare VIP
Eller som ledord i korsord. Har krank, fem bokstäver, börjar på b...
2019-08-28

  Annie b'larsson VIP
Älskar harkrankar. Ska också nobba alla kurser i höst.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP