Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokrubriker, ska bli en bok.


Skenhelig, eller bara den jag är.

Vem jag var.
Vem jag blev.
Vad har skrivits tidigare om skenhelighet?
Vem blir skenhelig?
Vad är skenhelighet i mina ögon?
Är det fult, eller "vardagsmat" i dagens samhälle?
Vilken funktion fyller skenhelighet?
Har jag träffat någon skenhelig, förutom mig själv?




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-27 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim