Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofog/hyss, som ofödd.

Ont i magen.
Orolig för dig.
Det låter som att du skulle vara ute på stan och hitta på ofog...
Men sanningen är, att du inte ens är född.




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-27 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim