Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicering fr. 2018


på återbesök

 

 

gryningssolen

mot det vita

lägger långa skuggor

intill marken

steget över tröskeln

dunklar blicken

småningom får rummet konturer

luften väcks

till klarhet

närheten finner sin form

brinner

fyller alla vrår

från vägg till vägg

möjliggör för mig

skulptera minnena av dig

presentpapper vecklas ut

och inuti

nostalgiens hologram

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-27 10:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En av dina allra vackraste dikter!
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg