Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå och gå

Gå bara gå, du ska se ängen kommer tillslut
ska bara passera tusen tjär och bottenlösa hålor.

Fortsätt din väg
det mörka tonas ut.

Gå och gå
uppmärksamma detaljerna
så du inte missar
möjligheternas dörr längs vägen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-27 11:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra uppmaning! kram
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson