Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

Jag trodde att du
sagt hejdå
och dragit dig tillbaka
lagt dig att vila någonstans
i väntan
på nästa år.

Men så plötsligt
kom du tillbaka
med strålande sol
molnfri himmel
hållkäftenvärme
och fönster i tvärdrag.

Det känns i luften
på kvällen och tidiga morgonen
att en annan årstid
snart är på ingång
och enstaka träd
har redan börjat skifta färg.

Men, tack för att du
kom tillbaka
för några sista underbara
varma sommardagar
Jag tar ledigt från jobbet
laddar mina batterier
och njuter ...




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-27 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg