Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du lovade att inte lämna oss, du lovade dig själv...


Brutna Löften

Vill inte störa dig

Sitter hellre tyst

Ser dig allt för ofta...

Men verkligheten är det som räknas

Inte skuggorna

Många röster talar

Genom dem alla hör jag bara din som nattregn falla...




Fri vers (Spoken word/Slam) av Zernatiah
Läst 412 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-08-27 17:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Smärtsamt och gåtfullt. Berörande. Fin dikt!
2021-09-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och gripande
2021-08-29

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Zernatiah