Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ledsna poeten

Jag känner en ledsen poet
Att skriva är det bästa han vet
Varje dag han nya alster skapar
Så bra att man bara står och gapar

Tyvärr kan han få skrivkramp nu
Tappa lusten till det skrivna ordet ju
Någon rättvisa finns ju ej längre här
Så han får trösta sig med vännen kär




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-27 18:41



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Det händer ju att man skriver även när man är ledsen...
2019-08-29

  överlevaren VIP
Dystert må det bli ändring...
2019-08-28

  Gunnar Hilén VIP
En glad poet är en underlig poet. Man blir jävligt misstänksam.....hahaha.
2019-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Må den ledsna poeten åter bli glad
och skriva av glädje varje dag!

2019-08-28

  ULJO
Jag förstår precis. Poeter.se är inte annat än ett stort gnällbälte. Nöjet att skriva finns inte längre. Så länge som vi har en redaktion som struntar i allt.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP