Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten i det vackra

Rävens tassavtryck i snö sitt gryt i silvergruva hon dansar bland ett hav av istappar. Att småle när månen glittrar i natten som om de tysta viskningar långt bort i den förtrollande visdom som av kärlekstörstande vargar, men oftast inte. Vi klappar den sovande berguven och jag tror att hon i sin vackra sömn drömmer om den bedårande gudinna hon är. Lodjuren pulsar i pudersnö samtidigt de nynnar sin längtansfulla melodi, något sorglig, men samtidigt hoppfull. De sandkorn av lycka bevarade i stjärnfall i vinternatten, de tårar av opal, de tusen årstider gömda i sagans hemlighet. Bortglömda minnen. Fladdermössen flyger med ödet i sina magnifika vingslag. Du blundar och drömmer om juveler i ett sagoslott bortom lyckan i galaxens paradis, samtidigt enhörningar av sagoväsen förtrollar skönheten i det vackra. Näktergal av kristall och livet i glaskupan blev inte som förut, men inte heller som nu. Där vi återförenas i gryningen som våren som kysser sommaren och hösten smeker vintern.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-27 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP