Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När tre plus ett blev två

En gång var vi tre
självkänslan
självaktningen
och jag.
Sen kom du
då blev vi bara två.




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-27 22:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så målande skrivet känsla men alla är värdefulla låt dig inte förtryckas kram
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP