Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som handlar om uppbrott


Alltid samma sak

Alltid samma sak

Det är alltid samma fråga
Som jag vill ha svar på
Alltid samma misstag vi gjorde

Alltid samma sak... som blev fel
När vi gjorde slut...
När du gjorde slut
(Chorus)

Det som följde var inte ok
Du gav mig inga skäl
Inga möjligheter att ta dig tillbaks...
Ingenstans fanns jag

Så jag grät och undrade
Varje dag var en längtan
Allt som fanns för mig
Var allt som jag saknat

Alltid samma sak som blev fel
När vi gjorde slut...
När du gjorde slut
(Chorus)

Jag vet att anledningen var inte jag
Utan din vilja att söka
Jag blev så ledsen när jag förstod
Att du ville sluta oss

Och tankarna rinner nu
Nerför en flod
Nåt jag aldrig känt
Och aldrig vill uppleva igen

Alltid samma sak som blev fel
När vi gjorde slut...
När du gjorde slut
(Chorus)

När Gud sen oss ser..
Så hoppas jag att hen ser
Det jag såg




Prosa av Jompa
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-28 01:17



Bookmark and Share


  Jompa
Om nån kommer på en melodi så hör av er
2019-08-29

  Jompa
Denna kom till mig mitt i min dotters skilsmässa.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Jompa
Jompa