Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
e. s.6 /7.


Psykologens inre, och en dialog som kanske härrör dithän/int

Använder psykologen många språk? Varför pratar psykologen om sig själv i tredje-person? Varför inte rättfärdiga sitt samvete, genom ; att skrika ; I`m a person, eller varför inte på Svenska , Jag är en person? Varför velar psykologen mellan de olika språken, eller mellan orden? Är psykologen en velig person, eller är detta bara psykologens genomsnittliga värde, som kommer till uttryck på detta sätt? Psykologen säger; Jag vägrar! Psykologens inre motstånd, eller rebell?
Psykologen vägrar i allafall, att skärskåda denna text, då den är på engelska. Varför? Dess inre motstånd? Kommer psykologen dra lärdom av detta och komma över sitt inre motstånd?

Extraordinary book, extraordinary friends, extraordinary Place, Battlefield, between the good and the Bad. Similarity between friends and books, what do you Think?


Books and Friends
I look at a book.
Trying to understand what kind of book you are.
Actually, it is the author behind the book, I try to figure out.
Actually it is the Book`s inside, I try to figure out.
I try to make an accuantance with the booklet I see.
Try to make an accuantance with the book I see.
So where do I see the books?
It`s on the library.
That is were all of my unknown friends are.
My curiosity.
And all of my enemy-kind.
I don`t know my enemies. I just know they`re, one of a kind.
The same feeling, I get inside...
When, I meet an extraordinary Friend.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-08-28 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim