Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortom horisonten finns


Min tid


Jag vandrar vidare

ser livet bortom horisonten
anar en annan tid som stundar

himlen breder ut sig
i min själ, tillåtande

Som ett litet fjäderspark
i livets varma famn

så känns det

ler och förundras
ska det äntligen bli

min tid..


Helena 2019-08-28




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-28 08:59



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Härligt!
Det gäller att plocka fram bortomblicken och faktiskt hoppas och tro på det ljusa,mjuka,varma....där landar vi så småningom...i vår egen tid!
Gott att ha Dig här igen Helena !
Mvh
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW