Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvingas...


Att bryta upp...
Att ta avstånd...
Mot min vilja...
Fan vad ont det gör...
Att tvingas...
För att inte stånga mig blodig...
För att de jag älskar, ej ska behöva också må dåligt...
Ställer orättvisan till svars...
VARFÖR?
Men jag ska klara detta...
Jag har tömt sen länge sen alla mina olika försök att hjälpa få till en vändning...
De negativa spiraler som om och om igen upprepas...
Om det ska finnas någon tröst...
Är det att inget är av vilje, utan det är din diagnos...
Nu är all focus på oss, som ska komma ur ännu starkare...
Bygga våran nya tillvaro...
Med mycket kärlek och ett löfte att få till några skratt varje dag...
Att finnas för varandra...
Bygga nya broar...
På kraftens tillit att jag är stark...
Tillsammans är vi starka...
Måste!!

Orkiden!




Fri vers av Orkiden
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-28 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden