Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoskav vill jag inte ha




Gick med stapplande steg
i trånga skor som skavde

passade inte mina fötter

fortsatte på livets väg
med lätta steg, barfota




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-08-28 11:31



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Även svåra problem har enkla lösningar. Snyggt.
2019-09-03

  M.Eta
Att få sparka av sig skorna kan vara livet ibland! Fin text!
2019-09-02

  Ezmeralda VIP
Så skönt med barfotaliv!
Älskar sommaren när jag får gå barfota. Dansa i daggvått gräs!
2019-08-31

  BenGust VIP
"Barfota utan strumpor och skor"
sjöngs det i visan. Också ett sommartecken.
2019-08-31

  Lehva VIP
Så är det. Ibland är det möjligt. Att vandra barfota.
2019-08-31

  Karina"Kia"
Befriande lättsam text....
”Jag sparkade av mig båda skorna”
Det va en kväll i Juni då kvällarna är som bäst/ Lasse Berghagen
2019-08-30

  Flicis VIP
Tänkvärd text
2019-08-30

  Olof Lagerhorn VIP
Fina bilder om att försöka forma
våra liv och vår vardag så vi mår bra.
2019-08-30

  Ess VIP
Touché<3<3<3<3
2019-08-29

  Lars Hedlin
En text med kontrast och känsla!
2019-08-29

  Nils-Robert
Vilken fin metafor.
2019-08-28

  Kungskobran VIP
Jag är en stackars sko
foten är för stor
Söker lugn och ro
helst i någon garderob
där kan jag få vila ut







2019-08-28

  WyS VIP
Kom att tänka på Povel Ramels sång " Ta av Dig skorna! Frigöra...!
2019-08-28

  Rise Little One
Det är skönt att kunna anpassa sig till livets händelser!
2019-08-28

  Öknens Ros VIP
Fötterna mår bra av att "andas" då och då.
2019-08-28

  Niliboy
Ja, barfota är härligt!
2019-08-28

  Maria Sundelin VIP
Klokt om det gjorde ont
Kramar
2019-08-28

  överlevaren VIP
Du är härdad när du sätter ner foten....det har tagit dig framåt!
2019-08-28

  ULJO
Bättre att gå barfota. Nyttigt för fötterna.
2019-08-28

  Pilträd
Så fritt och skönt <3
2019-08-28

  Feliaxel VIP
Fel skostorlek är aldrig bra
Mycket lättare barfota i livet
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP