Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjestäd



om det inte vore för det jäkla dammet
sa damen och nös

det är på grund av det jävlande dammet
sa herrn som frös

Kan inte ni odugliga föräldrar hålla det dammrent själva
sa pojken och fnös

men vad är väl ett dammkorn i rymden
sa den filosoferande flickan och mös


hä hä hä häklade djävulen i det dolda
och över sin egna överlägsenhet rös









Bunden vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-28 19:12



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Rolig morgonläsning, tänk vad ett dammkorn kan få för följder!
2020-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk vad man kan ha olika syn på samma sak...kul dikt...
2019-09-30

  alicja lappalainen VIP
en dikt präglad av humor
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist