Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till minnet av

 

Jag saknar dig inte mer

minns knappt hur du smakade

eller såg ut

 En liten skymt bara

 

Jag har en bild på berget

och havet

Dimman

 

Det vackraste

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-28 20:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Aaaaaaaaa
2019-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Texten fångade och grep mig direkt.
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP