Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elvis var aldrig i Folkets Park...

 

...dock rockkung där var
rock'n'rollens superstar
på scen gav allt helt unik
vi stod hänförda i publik

minns ännu öset i Parken
på scenen ägde monarken
"I can jive" fan vilket drag
finns ingen som gört' idag

i "Get it" lirades utan sipp 
wellowellowapwipwipwip
han gav järnet utan trams   
Fernströms Jerry Williams

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-29 09:09



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag var där och såg honom två gånger!
2019-08-29

  Öknens Ros VIP
Snyggt poetat om Jerry, vår svenske rock'n roll-kung. R. I. P Jerry.
2019-08-29

  ULJO
Han skulle till Storebroparken men hans öde gick före, tyvärr.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP