Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Ibland känns det som
om jag virvlar
bort med vinden

Andra dagar
andas jag lätt,

är vinden
och är fri




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 309 gånger
Publicerad 2019-08-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll