Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt i augusti.

Klockan slog


tolv noll noll


stan,  hon slockna


bortom all kontroll


och min mage


hon,  hon ville inte alls


hon krängde och hon slängde


i en stilla migränanfalls-vals


 


åskan dåna’


blixten slog


jag visste inte


om jag levde


eller dog


 


regnet föll


som spön i backen


klockan gick, tick tick tick,


sin stilla rond


när mitt huvud sprängdes


gång på gång på gång


 -


in och ut


ur sömnen


vaken men


i drömmen


jag vandrar nu


omrking omkring


utan alla världsliga små ting


 


i en becksvart augustinatt


där alla verkar ha fått (varsin hatti-) fnatt!?


 


 


 


-//- 28/8 -19


 


 




Bunden vers (Rim) av Celticgirl VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-29 03:38



Bookmark and Share


  danne //
Hatti-fnatt natt poesi med elektrisk spänst i orden.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP