Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drama och fukt


EN KAMP MED NATUREN

MEN


jävlar vad det regnar
balkongen är en stor bur i dimma
medan det trummar på huset
är det hösten
är det hösten
nej det får det inte vara
jag ska ta makten... åter....ska jag
ska jag

på med bikini och shorts
jag tömmer badrummet på löst innehåll
skrubbar och duschar väggar  porslin och golv
ångan står som kompakta åskmoln och sen
som sommarskyar 
och svetten ligger fet i ansikte kropp och kanske själ
sen skrapar jag med gummiraka och det blir blänkande
vackert som en sommardag
trött och matt
får jag duscha själv också
ja tack
tar jag en kaffe på balkongen medans badrummet och jag svalnar
spanar efter regnbågen
spanar efter regnbågen
länge




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-29 08:40



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
febril känsla, en kampkänsla, väl använd energi
2021-12-04

  Minkki VIP
och kampen gäller den inre naturen eller den utanför? Bra drive i texten!
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP