Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå skymning


Efter heta
dagen gått

Ska kvällen
komma ren
och klar

Med skönhet
av en annan
sort

Så härligt blå
och sval




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-29 09:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Blåa svall efter solmarshall.

2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP