Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
We're talking hundreds, and thousands, with potential to stay but only one with quality can turn the loneliness away.


somme par (Laminat II)

Jag är 38 nu
Man skulle kunna tycka att jag borde ha lärt mig nu,
att vid det här laget
förstår jag min egen tomhet

Jag älskar honom inte
utifrån samtliga definitioner och kriterier
Det är därför jag inte behöver gå

och så många mil innan jag träffade dig:
Nu kan jag bara invänta det oundvikliga

springa bort
springa efter
springa från
springa till
ständigt detta att behöva
springa långt som fan, igen

de säger att du inte vet vad du letar efter
Jag har allt som man kan tänka sig
och mer därtill

det är därför jag går upp, jag går runt, jag går in, jag går ut, jag är här




Fri vers (Prosapoesi) av Ms Lovecraft
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-29 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft