Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Av jord är du kommen och jord skall du åter varda..."


KOMPOST!

Staten Washington är först ut med ett oetiskt
system där avlidna skall komposteras till jord
”Jord skall du åter varda” i mening att stoftet
komposteras för att hamna i rabatter eller i en
blomkruka.
Nazisterna och Himmler löste inte problemet
med alla kremerade, men var på god väg, det
är nu återuppväckt 70 år senare dock i USA…
Klimatsmart återvinning i strid med moralen,
etiken och religionen eller sinnessjukt…

Föräldrar, anhöriga och du själv i en rabatt
eller blomkruka när tiden är inne…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-08-29 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje