Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Björnen kommer björn kom. Har själv aldrig sett någon i min mumindal. Men spår å lämningar så att säga;) visslande ljud har en dock hört vid ett par tillfällen..ej så vanlig att i staden se.


Nalle (ettBjörn rik t år)

 

När Björne
strövar runt
knutar å äng.
En reslig krabat
lurvig å grann.
Björne nog
en snäll liten

nalle.


Lite är vi var
man ur hus.
Förvånad å rädda
likaså är nog


nalle.


Hos granne nyfiket
mumsa äppelpepel
så glupskt å fredligt.




Bunden vers (Annat versmått) av danne //
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-29 16:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så rart skrivet och jättefin teckning
2019-08-30

    ej medlem längre
Så FIN teckning!!!
2019-08-29

  Öknens Ros VIP
Månne Björn(e) tycker om blåbär?
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //