Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR BLIXTEN SLOG



Nordanvinden
isande kall
stormar över hav och land

vågor
spolar strand. och häll
saltskum flyger med vinden

havet
vrålar, fräser
kaster tång över stranden

strandängens
träd står i press
böjda, pinade

en blixt
slår ned vid havets rand
dyker ned i djupet

regnet
forsar
över en öde strand


©? Palett




Fri vers av Palett
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-08-29 17:29



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Havet! Vad vore världen utan den. Tack.
2020-01-07

  Anya VIP
Du för mig till platsen. Fin naturlyrik.
2019-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vilda naturkrafter...när det är så, då känns det som om naturen talar till oss...häftigt...
2019-09-30

  WyS VIP
Starka beskrivningar.Kan känna naturens krafter!
2019-08-30

  Kattfot
Stark, dramatisk och målande dikt över naturens makter. Mycket bra!
2019-08-29

  överlevaren VIP
Starka krafter....
2019-08-29

  ULJO
Så länge det slår ner i havet är det bra. Men på land kan bedrövelsen bli stor.
2019-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Härligt scenario.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett