Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snåljåpen

Den sista gästen har tackat och gått.
Kokt hummer och vitt vin!
Nu sitter jag och räknar klorna.
Det fattas fyra.
Fyra! Vart har dom tagit vägen?
Jag söker överallt, på golvet, i tamburen, på toaletten.
Bortspolade?
Herregud var finns dom!
Fyra hummerklor!
Anders och Annika
har de stoppat dom på sig?
Mina hummerklor!
Helsike också!
Kvällen som var så trevlig
men nu…




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist