Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Savannens lejon

Skugga av mig innan fjäderdun min försvunna flirt av de tindrande ögonblick av ödet, ditt leende i förgrunden av de förvildade tukaner din blick sårbar som asfalt. Mjuk och len svart sammetgardin i bottenlösa drömmars avund. Att min aura av leopardens fläckar smidig som tigern simmandes i drottning av guldschakalens ö. Om än så nära att våra själar möts i vindens sus av de givmilda drakarnas återförening som rådjuren i utkanten av din charm utsöndrar kärlek och dina fotspår i den stig av treklöver vinet berusar. Ljudlös är vemodets kullerbytta över broar av regnbågen. Lejon, min rosenbukett av savannens lejon. Du undviker min blick som det porlande regnet ovanför vattenfall av dina egna demoner. Vi tryggt somna till gepardens vaggvisa. Om knölsvanens drömmar slår in, jag ingenting vet. Det vackra, det sköra, det förgångna vilar i nutidens kokong som ruvas av fjälluggla. Gryningen och jag. Välkomnar dig. Då vi åter möts. Flödar livet i våra hjärtan och i backspegeln vi skymtar gårdagen. En gårdag med kameleontens andetag som snart blir morgondag. En nyvunnen känsla av lycka.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP