Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara död omkring mig



Henrik, Niclas, Carolina, Nadja, Viktor.
Alla är begravd och borta.
Inget bröllop i sommar
Det känns som att jag och döden tungkysser




Fri vers (Fri form) av bojohansson
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-30 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson