Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtar


blixtarna
räknas och registreras
en dödsskjutning till




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-30 00:56



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vi människor gillar att hålla koll på allt som händer och sker. Det inger en känsla av trygghet. Det får mig känna en stor kärlek till människans tappra försök att kontrollera sakernas tillstånd.
2019-08-30

  TrollTörnTrappan VIP
Fint medvetet förväxlat!!
Kanske har vi redan fått lite svårt att skilja på vad som är klimathot eller pistolhot - vad som är idiotbeteende eller naturligt skeende - vad som må vara väderleksprognos eller allvarlig diagnos ???
- vad som blivit vardagsmat hos dem utanför samhället, men nästan fredagsmys för dem som sitter inne? ;-)
2019-08-30

  lodjuret/seglare VIP
I do not think, before I am. I do not think before, I am.
2019-08-30

  danne //
Bidde det inte lite åt force majeure hållet..

2019-08-30

  Nanna X
Ja oj vad det blixtrar och dundrar i Malmö emellanåt...
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP