Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bakar bröd för att lindra min ångest.

Jag bakar bröd för att lindra min ångest.
..
Jag syltar, saftar, lägger in

Lägger av.

Om än bara för en stund.

Jag brukade gömma mig i jordkällarn
Bland burkar och flaskor
Fukt och spindlar
Mögel och möss

Innan vi rev ner den
Och så även en del av mig.





Fri vers av Sofiisenasa
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-30 07:03



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Knåda-deg-terapi kan funka
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa