Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åtrå i drömfång aren.


klätterträd

Jag förför dig / fast jag inte hänger riktigt med på noterna?


För när du läser och betraktar mig i smyg, finns en affektion


som växer fram där..                                För min del hur vältra      


det sig det som känns…                        där vad medför det?     


Det yttrar sig nästa som ”Kalles klätterträd” svävande                                                             i toppen av trädkronans lövverk.


Här fantiserar jag om dig,


minna drömmoln som alltid


kommer på de bästa tidpunkterna


levererade med de bästa paketlösningarna.


Vad det beträffar dig.. Men jag bör vakna


upp, och verkligen sträcka mig efter dig,


känna din värme å närhet som betyder allt


i denna komplexa värld då vakenheten återfår


sitt liv… imp




Prosa av danne //
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-30 09:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm läste Wys kommentar
det stämmer till 100 %
2019-08-30

  morgonstjärna VIP
drömmar är livsnödvändiga
utan dem ger vi upp
säter i halsen en ohälsosam tupp
ger upp för minsta lilla gupp
sätter i protokollet en stor plupp

hm där torkade nog upp upp
roligt skriftvet :)

2019-08-30

  Öknens Ros VIP
Drömmar och fantasier är en nödvändighet i livet.
2019-08-30

  alicja lappalainen VIP
man skall stanna vid drömmen för att verkligheten brukar vara outhärdlig.
2019-08-30

  WyS VIP
I drömmen finns möjligheterna
Skapandet
Processen
Förverkligandet

All bråte som ligger i vägen
måste bort innan drömmen
kan bli verklighet!
Tålamodet sätts på prov och
misslyckanden blir till kreativa
möjligheter när styrkan växer till!
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //