Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över ormögat


Detta stilla rum
av tid och regn

en skala
från blänkande svärta
till blyertsraspande grått

En dag som är en kupol

En världsordning av skisser,
vindsus

utbreddheter

minnen av arbetsplatser

tomhetens vacklande gång
över ormögat




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-30 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP