Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

Sensommaren är här
Fortfarande skön värme
Snart höst




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-30 12:45



Bookmark and Share


  M.Eta
Njut av varje sekund sommaren går att hålla kvar en stund!
2019-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Det är varmt och skönt på dagarna. kyligare på morgnar och kvällar.
Färgprakten i trädgården börjar försvinna, trädens löv börjar få höstfärger.
2019-08-31

  ULJO
Hösten är också vacker
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP