Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helig ko.


SVENSKA NYHETER!

Svenskens heliga ko är vädret;
meteorologernas trovärdighet
är lika uttömd som politikers,
trovärdigheten är dock slaktad
Kon är nu slaktad, hinduismens
heliga kor undantagna.

Bär gärna en svart fyrkantig
mustasch på valdagen 9 sept.
till stöd för politikernas fina
migrationspolitik.

Jorden snurrar åt fel håll…




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-08-30 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje