Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara SJ

obehöriga på spåret
tycker polisen
om privatdetektiver




Fri vers av Birk Andersson
Läst 332 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-08-30 14:52



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
elementärt
2019-09-02

  Per Drysén
Konkurrens kan visa att man bara ärnäst bäst
2019-08-31

  Gunnel Eriksson VIP
Första raden känner jag igen.
Sedan tog versen en annan
vändning och jag skrattade gott.
Bra!
2019-08-31

  Öknens Ros VIP
det är alldeles för många som är inne på samma spår.
2019-08-30

  Kungskobran VIP
Ur spår,
mycket gammalt spår eller
Skidtävling
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson