Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Botten upp , få bitar ihop


TRÖST

Jag har tänkt att med henne
stå framför altaret
men för mig sprack i bitar
kärleksidealet
Hon blev inte mitt livs brud
jag hennes brudgummen
alla mina släktingar
vände nedåt tummen

När jag trodde att till slut
allt skulle visst ordna sig
kom en gubbe med stor mage
tog henne från mig
Just det vad jag var rädd för
har mig nu skett
att hon skulle träffa någon
med störe budget

Nu har jag till lyckan
banat en ny väg
fast i varje glas ser henne
smeker hans grått skägg
Det här livets labyrint är
trasslig, stor och lång
men jag ser ljus och det borde
vara utgång

Det gick inte som planerat
jag har brutit samman
min älskade, min käraste
har gått till en annan
men jag sitter inte hemma
slår sig själv i bröst
utan på gamla baren
letar efter tröst

Jovo Janjicic





Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-08-30 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP