Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taget land 2

 

ytan krusar passande

välartat

djupt inne vaktar rovdjuret hemligheterna

hur har det hamnat där

vad är dess belöning

det niger fint för sin värd

ser du vad duktig jag är

aldrig att jag lämnar dig




Fri vers av cilax VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-30 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt