Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ledsen för din skull

jag är ledsen
för din skull

du klarar inte av tystnaden
att höra sina egna andetag
möjligheten att känna
varje känsla
på en gång

du behöver alltid något som
överröstar
både ditt liv
och din själ

tvärtom för mig
när jag hör mina andetag
andas jag lugnare
min smärta
gör mig levande

jag är ledsen
för din skull

att ensamheten
inte ger dig samma känsla
av befrielse
som den gör för mig




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-30 22:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP