Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viksten


Poeten Arne

Du hade så många skrivarvänner
du läste vad vi skrev, gillade och bokmärkte
du blev ledsen när någon var elak mot dig
du skrev vackra och berörande dikter
du skrev om döden, du gjorde det bra
några dikter tonsattes och sjöngs i en kyrka
jag förstod att du var mycket sjuk
men visste inget om hur sjuk du var
du sörjde din hund mycket, när den dog
du skaffade en ny, vacker, vit hund
jag tänkte, kanske blir du frisk nu
du blev inte frisk
jag är tacksam över att ha fått möta dig här.
Jag tror du var älskad, kanske mer än du visste.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-08-31 06:49



Bookmark and Share


  Lehva VIP
En sådan ömsint hyllning.
2019-09-07

  E Nordin VIP
Han var väldigt omtänksam , och var noga att ge stöd , till vi nybörjare ..
Tack Arne , för ditt stöd .

En ros i himmelen .. för evigt liv
På återseende

2019-09-07

  Eaglemountains VIP
Fin text .i sanning vackert formulerat.. R.I.P vännen Arne
2019-09-04

  stormengudrun VIP
Det sista han skrev till mig 7/7 var "lagt märke ligger, varsågod" när jag påpekade att jag ändrat något ord i texten ;-(
2019-09-01

  Öknens Ros VIP
Jag visste att han var mycket sjuk, att det bara var en tidsfråga hur lång tid han hade kvar. Han var en mycket driven poet, kunde skriva om det mesta. Hans språk var enkelt men samtidigt lysande i sin beskrivning. Om man ändå ägt en liten del av hans begåvning! R.I.P Arne, du var en god vän.
2019-08-31

  ULJO
Heder åt hjältarna. R.IP. Arne
2019-08-31

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert skrivet om en poet,
som jag inte läst så mycket av.
Jag hoppas att hans texter får vara
kvar på poeter.se, så fler får möjlighet
att läsa dem.
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP