Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabriksområde


Regntung himmel
Granitens asfaltssvarta
blanka glänser i natten

Den ödsligaste
platsen att besöka

Där tranportörernas
resor fram och åter
avlöser varandra

Väntar i fordonsparkens
jättehangar
på ett mänskligt liv

Väntar på dig






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-31 08:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Rättelse.
Ska vara "kalt och urvridet."
2019-08-31

  BenGust VIP
Vet TV-pjäser som utspelats i någon
form av industrilokal. Precis som
avsikten vore att klämma fram liv ur betongen. Känns bara kalt och
utvridet.
2019-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Men jag minns en vandring genom ett industriområde.
Plötsligt hördes "Sultans Of Swing" genom ett fönster.
Ett band repade.
Oförglömligt.
Något jag numera alltid förknippar med begreppet industriområde.
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP