Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntecken

Vistas i din närhet
få vara dig nära
somna till ljudet av dig
se dina rörelser
finnas på dig
ibland få finnas i dig
dricka dig
släck min törst
jag är en del av dig
vatten






Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Strömstedt
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-31 20:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
fint, glittrande
2019-10-04

  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt om längtan og sjælsfränder som også er kreativt med en god komposition, så det er inspirerende at læse ha en bra dag med venlig hilsen Klaus
2019-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbart!
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt