Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksarkiv

Med en palett i min hand
och den finaste av alla
penslar, doppar jag penseln
i livets färger

Med svepande rörelser
över min vita vägg målar
jag varje dag bilder taget
ur mitt liv

Jag målar med tro, hopp
och kärlek som bakgrund

Min vita vägg är levande,
vackert smyckad med mina
färgsprakande tankar
och känslor

Min vita vägg är mitt

Kärleksarkiv




Fri vers av Tilda67
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-31 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt fint skrivit!
2019-12-19

  MissCaylin
Vackert! Och bilden passar så bra till, fint.
2019-09-05

  StinaJ VIP
Vacker poesi, full med livskraft och skapande.
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tilda67
Tilda67