Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig


som så


 
mitt vardagshjärta 
smeker minnen
mjuka som huden på din kind 
upptäcker då en rämna i urtavlan 
miraklet friläggs 
gläntan där nunära ömhet
föds som ängslyckans sus
runt sagornas brunn
bland älvornas slöjor dansar du
min nyss brustna suck andas ut
viskningen din tar över mitt inuti  

yrsel och längtan och fantasi
där du 
där din kärlek
där vi
öppnar skörhet
i leende lek




Fri vers av Per Rydberg
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-31 23:09



Bookmark and Share


  Roger VIP
Det är så man anar att skogarna i finnmarkerna susar även genom dina alster ibland Per - det är verkshöjd på det här! Snyggt skaldat
2019-08-31

    Lena Staaf VIP
Alltid fina ordsammansättningar, "nunära", "brustna suck". Försiktig längtan anas.
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg