Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtids resa? fan vad pirrigt , men det känns rätt! En människa som få röra på sig .


Tuuff tuff (tåg)

 

En
killen påväg
mot händelsernas
centrum
det "tuffar på tuff tuff"

rälsstålet
under skriker.
Dundrar
lite
som trummor.
"tuff tuff"

Killen har klivit
in
i nitiativ ett,
modernisering av
samhället

byggas av händer..
unga som gamla
"tufff tuff"

Här ska byggas
en hållbarare
energi
som alla ska
få ta del utav...
"tuff tuff"

Vår pionjär
har stora drömmar
stora
"tuff tuff "

stål mot stål
slår i, det är lätt
att vagas till ro
i sådan rytm

tuffande tuff tuffa
framtids planer.

Är det
en underbar
resenärs atmosfär
som vidgar sina
vyer mot någon
som han älskar..?

Tuff tuff tåg far vidare
längs spelplanen

mot

händelsernas centrum..
medans stål mot stål
spelar sin sövande
musik...Tuff Tuff....




Fri vers (Modernistisk dikt) av danne //
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-01 08:42



Bookmark and Share


  Sjölinia
Stämningsfull. Tuff tuff!
2019-09-06

    ej medlem längre
vilken tuff dikt!
2019-09-01

  WyS VIP
Tuff, tuff! Äventyret kan börja!

2019-09-01

  Gunwale VIP
Usch, måtte inte den goda utvecklingen vara sövande! ”No time to waste”, som det stod på urtavlan till en klocka jag hade en gång.
2019-09-01

  Öknens Ros VIP
Det är lätt att somna på tåg!
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //