Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När penseln fortfarande svävar

Tranornas skorrande skallra
är septembers höstvarning;

kalligrafi
över det öppna papperets
oändliga outsagdhet

när penseln fortfarande svävar
över ytans öppna tystnad

som pilgrimsfalkens skugga
över älvdalens svindlande vidder;

en tanke på väg
mot formulering




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-09-01 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP