Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Poeten Salvador Prosa 6



Prydnad

Jag kallar mig Poeten Salvador, men heter egentligen Salvador H. Dahlgren.

Jag föddes i Falun 1956 mitt i den kallaste vintern. Skaren var så hård det året, att den bar en pansarvagn.

Släkten Dahlgren drogs åt skidåkning, och min farfar lärde mig vallningens mysterium, han smälte ner gamla LP-skivor och använde som grund i smorningen.

Vid mitt tredje Vasalopp kom jag på 73:je plats, och släkten sa att jag kommit i mål.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2020-08-04 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP