Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som jag är

ska det alltid kännas så här
ska jag aldrig vara bekväm
i världen som finns
utanför min dörr

jag hör inte hemma
någon annanstans
än hemma hos mig

det är när jag stänger dörren
och låser
som jag kan andas igen

jag är endast trygg
i mitt egna hem
det har inte ens med dig att göra
för det handlar nog
egentligen inte
om att jag måste bli trygg
runt dig

jag måste nog
bli trygg i mig själv

jag måste nog klara av
att möta världen
som jag är

och inte
som jag tror
att världen
vill möta mig.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-01 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP