Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planeringstid


planeringstid
sen tar jag mig lättare
ur björnbärssnåren




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-01 16:30



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är livet! Som ett enda stort björnbärssnår, utan kompass och karta. Man famlar och allt gör ont för det mesta. utom en sommardag eller två. Ändå vill man!
2019-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Om nu en text kan vara så lång som ungefär 18.000 nerslag på ett tangentbord. Hur många är då en bok på 300 sidor, som en vanlig pocketbok väl brukar vara, 'i snitt'?
Hur 'orkar' människan med alla dessa nerslag, skapa eller läsa, höra om. Hjälp, är det verkligen så mycket? Tur då att vissa texter bara är ungefär hundra eller där omkring.
2019-09-02

  TrollTörnTrappan VIP
Låter lika gott som ont, beroende på om bären var fler än besvären ;-)

Gäller emellertid att planen inte fastnar i beaktande av varenda tagg... utan förmår se grenarna i stora drag?!
2019-09-01

  Gunwale VIP
Men det är ibland ett måste - om snåren är stora och oemotståndliga!
2019-09-01

  Nanna X
Att planera i björnbärssnår låter minst sagt snårigt.
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP